Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Клапан против течове /наводнение/ с ел. мотор

          В проблемът с нерегламентирани течове на вода, вследствие на което се наводняват жилища е много неприятен и се случва в градове при водопроводи с високото налягане, при стари инсталации или по други причини. Наводнена жилищна сграда е бедствие за всички жители и е свързано с големи капиталови разходи за възстановяване на пораженията, които е нанесла водата.

         Системата за защита срещу водни течове е надеждна и същевременно представлява евтин начин за предпазване от изтичането на вода. Чрез нея автоматично се прекъсва подаването на вода и звуков сигнал известява при първите признаци на изтичане на вода.

защита от наводнение

Цена: 199.00 лв.

Кат. №: 617

 За въпроси и поръчки, моля, позвънете на тел.:

 

032 / 94 24 64 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

         Системата против наводнение се състои от сферичен кран с електрически изпълнителен механизъм и чувствителен сензор, който автоматично реагира на вода.

         На повърхността на контролната кутия има сензор, който се поставя хоризонтално или отстрани на позиция, където е възможно лесно да изтече вода от тръба или непосредствено преди уредите. Когато сензора открие наличие на изтекла вода, се чува звуков сигнал и чрез електрически изпълнителен механизъм се подава сигнал към сферичния кран. Той се затваря за секунди, прекратявайки изтичането на вода. След отстраняване на проблема за да се възстанови захранането с вода, се натиска Reset за 3 секунди в резултат на което сферичния кран се връща в отворено положение.

защита против теч

       Задвижването на крана се осъществява с електрически мотор, а корпуса му е изработен от неръждаема стомана и може да издържи на налягане от 10 атмосфери. Присъединява се с резба вход/ изход на ¾" и в комплекта е включено захранване.

защита от теч

 Често задавани въпроси относно защитата против наводнение:

- Какво е работното напрежение?

  За максимална безопасност за хора и животни се използва: 3-5 V.

- Защо не се използва безжично свързване?

  В съвременните стоманобетонни сгради, радио връзката може да не работи, докато връзката с кабел работи безотказно. Безжичните устройства са по-скъпи.

- При каква работна температура работи устройството?

  Вентилите за изключване вода и сензорите работят при температури до 100 ° С

- Апарата може ли да се монтира след ремонт?

  Да. Системите се монтират много лесно и това може да го направи всеки водопроводчик.

 

Наличен на склад е клапан против течове с вход/изход 1" ( Кат. № 631 , Цена:230лв. )

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия