Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Стандартен дрегер за алкохол - ПРЕОЦЕНЕН!

 

 h2odreger4
 
Точност :
 
-/+ 10%
тестово време :
10 сек.
дисплей :
цифров
обхват : 0 до 2 промила
тегло :
50 гр.
размери :
100 мм.
35 мм.
20 мм.
допълнително за дрегера :
светодидоно фенерче

 

звукова сигнализация

               Цена: 99.00 лв.

          Нова цена: 60.00 лв.


    Стандартните дрегери за алкохол, предлагани от фирмата, могат да се ползват в домашни условия. Характеризират се с висока точност, компактна форма, цифров дисплей и звукова сигнализация.

Описание на продукта:

    Стандартният дрегер за алкохол е предназначен за домашна употреба и се характеризира с коректни измервания и прецизност на отчетените резултати. Измерване съдържанието на алкохол, може да се извърши дори и през нощта, защото дисплея е осветен.

 Дрегерът измерва без използването на допълнителни приставки за издухане на въздух, което го прави много удобен за използване. Определени фактори, обаче могат да повлияят на точността на измерванията при дрегера без мундщук (напр. разстоянието на дрегера от устата, силата и посоката от където се духа), затова спазвайте посочените указания за по-точни измервания.

 Резултатите са представени на дисплея са в две мерни единици мг / л и промили, така че не е необходимо да конвертирате полученото измерване.Подготовката на дрегера за да направи първото измерване, отнема време само 10 секунди, така почти веднага след включване, можете да извършвате измерването.Звуковият сигнал винаги уведомява, кога трябва да започне и да се спре измерването.

 Предимства на продукта:
- Измервателен обхват: 0.00 до 2.00 промила 
- Работна температура: 0 -
40 градуса по Целзий 
- Точност: до стотни от промила 
- Време
за подготовка: 10 секунди 
- Интуитивно управление
-
Звуков сигнал при отделните операции 
-
Фенерче 

 Начин на употреба:

1- Първо натиснете продължително бутона TEST,за да включите дрегера. Чува се звуков сигнал и дрегерът започва да отброява 10 секунди. През това време на екрана е изписано WAIT.

 2- След като отброяването стигне до 0, на дисплея се появява надпис Blow.Следва от разстояние 1÷ 2см. за около 4 секунди,да се издухва въздух в горната част на устройството над дисплея.

 3 – След звуков сигнал на дисплея се показва отчетения резултат в мг. / л. и промили.

Особености:

 Размери: 100 х 35 х 20 мм. 

 Захранване: 2 батерии тип AAA

 Допълнителни функции:

 - звукова сигнализация

- светодиодно фенерче

 

Свързани продукти:

 

 h2odreger1     h2odreger3 
Професионален дрегер   Стационарен дрегер
 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия