Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Използване на професионален дрегер за алкохол

Цена: 180лв. 

dreger h2o-air.com

Защо се препоръчва този модел:

- има изключителен ергономичен дизайн

- идеален е за подарък

- работи както с батерия, така и захранван от запалката в колата

- притежава точен и надежден сензор

dreger full h2o-air.coml

    Защо трябва да купите дрегер – предлаганият от нас професионален дрегер е най-оптималният вариант между цена и качество. Магазин H2O е директен вносител на предлагания продукт, което гарантира и ниската цена на която се предлага. Устройството е лесно за използване и високонадеждно. Дрегерът е предназначен е за лично ползване, но може да се използва и в малки фирми до 5 човека на ден. За да направите повече измервания, трябва да закупите няколко бройки или да поръчате професионалния стационарен дрегер за алкохол. Диагностика на концентрация на алкохол в издишания въздух става изключително бързо. Включването и изключването на уреда става посредством зеленият кръгъл бутон Power. След включването си, дрегера издава кратък звуков сигнал, на кръглия екран с червени букви се отброява от 200 до 0 за няколко секунди. Това време е необходимо за подготовка на сензора и измервателната електроника за работа. След като се чуе отново кратък звуков сигнал и светне индикаторната лампа за готовност Ready, уреда е готов да отчете показания. Поемете въздух и издишайте през тръбата, докато отново чуете звуков сигнал. Ако до 30 секунди след светване на лампичката Readyне се издиша през апарата, на дисплея ще се изпише OFF, съпроводено със звуков сигнал, което да ви подсети да изключите уреда.

katadjiq h2o-air.comАко сте консумирали незначително количество алкохол (под 0.1 промила) или не сте консумирали алкохол, показанието ще бъде 0.00 промила и ще се запази на дисплея за 15 секунди заедно със зелена мигаща светлина, след това ще се изпише OFF и ще се чуе звуков сигнал. При примигване на зелена и червена светлина за 4 секунди е индикатор за консумиран алкохол над 0.5 промила.

   След употреба на алкохол, за да са точни показанията на уреда, трябва да минат 20 минути – време което е необходимо за абсорбиране на алкохола в кръвта и разсейване на остатъчния алкохол. Трябва също да се избягват измервания при вятър или замърсен въздух.

   Когато светне индикатор за изтощена батерия BATTLOW, тя трябва да бъде заменена с друга такава 9V.

Не трябва да се издишват течности или цигарен дим в апарата, за да не се повреди сензора. След тютюнопушене трябва да се изчака поне 5 минути. При измервания не трябва да се запушва отвора за изходящия въздух.

piqn shofior h2o-air.com Независимо, че дрегера е прецизен уред и с него можете точно да определите състоянието си по отношение на консумирания от Вас алкохол, не употребявайте алкохол преди и по време на работа или шофиране.

thumbs up h2o-air.com

>>>Инструкция за експлоатация<<<

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия