Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Нов антибактериален филтър за вода с активен въглен и омекотяване FCCBL-G-AB

         Висококачествен антибактериален карбонов блок за вода от серията GOLD, използващ наносребърна технология BACinix™. Изработен е от материали сертифицирани от NSF. Този филтър за вода е съставен от висококачествен активен въглен от кокосови черупки и специална смола, чрез които се осъществява комбинация от няколко различни типа пречистване на вода.

        Ефективно намалява съдържанието във водата на хлор, органични вещества, някои пестициди и подобрява вкуса и аромата на филтрираната вода. Филтърният патрон намалява твърдостта на водата и концентрацията на тежки метали, а наносребърната технология BACinix ™ защитава касети от микробиологичен растеж, с което се увеличава живота на филтърното тяло. Използва се само за студено филтриране на вода!

 Антибактериален филтър за вода с въглен и омекотяване FCCBL-G-AB

 

Кат. №: 578

 За въпроси и поръчки, моля, позвънете на тел.:

 

032 / 94 24 64 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

           FCCBL-G-AB филтри за вода от серията GOLD, са върхов модел сред филтрите с активен въглен. Представлява подобрен модел на вече известния FCCBL-S (серия SILVER) карбонов филтър. Притежава всички предимства на сребърната серия (SILVER) и нито един от недостатъците и. Картижите за вода са смес от битумен и въглен от кокосови черупки, които отговарят стриктно на FDA стандарти. Добавената специалната смола в филтъра за вода отстранява ефективно тежки метали: олово, мед, живак, стронций.

           В серията GOLD за разлика от SILVER е добавен антимикробен активен агент базиран на наносребро. Това вещество се добавя по време на производствения процес, така че да е равномерно разпръснато в целия филтър и да предпазва всички участъци от микробиологичен растеж. FCCBL-G-AB ефективно премахва хлор и неговите производни, както и много органични вещества, подобрява вкуса и миризмата на водата. Филтърното тяло улавя ефективно утайки: пясък, тиня, ръжда и неразтворени вещества от филтрираната вода. Картиджът е непробиваема бариера за микробите във водата. Бактериите се задържат вътре в патрона и не могат да преминат през порестата структура на филтрите за вода. FCCBL-G-AB ефективно предпазва скъпите домашни и водопреносими системи.

Предимства:

- Висококачествен продукт
- Конкурентни цени
- BACINIX ™ наносребро технология, която осигурява антибактериална защита
- Изработени от безопасни материали, хранителен клас
- Съдържа смес от битумен и активен въглен от кокосови черупки
- Премахва тежките метали (Pb, Cu, Hg, Sr, CS)
- Премахва хлора и неговите производни и органични вещества
- Омекотява водата
- Подобрява вкус и мирис на водата
- Отлично филтриране при ниско налягане
- Произведен от висококачествени материали в Европа
- Притежава NSF сертификат

Спецификация:
- смола, битумен активен въглен от кокосови черупки, зеолит антимикробен агент
- премахва механични замърсявания, хлор, тежки метали и намалява твърдостта на водата
- работна температура: 2 °C - 55 °C
- дължина 10 "
- подмяна на 6 - 12 месеца, 23721 литра в зависимост от водата

       Филтърното тяло се поставя в 10" филтърен корпус, който може да се монтира под мивката или над мивката с отделна чешма. Пречистената вода е с подобрени вкусови качества и омекотена, подходяща за пиене и готвене!

ЗАБЕЛЕЖКА:
- Не се препоръчва да се употребява с вода микробиологично опасна или с неизвестен състав без адекватна дезинфекция.

Свързани продукти:

h2ocarbon1       h2osistemacarbon         
h2okorpus  
Карбонов филтър с омекотяване Корпус за кухня Филтъра кутия / колона
 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия