Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Система с обратна осмоза RO75GPD, степени5 с ПОДАРЪК - защита против наводнение

     Много добър избор за филтриране на вода е със система за обратна осмоза. Чрез мембрана за обратна осмоза, участваща в процеса на изчистване на вредните примеси във водата, се получава чиста и здравословна вода от която се нуждае цялото семейство.

rosistem75_gpd.jpg

 

Кат. №: 205

 За въпроси и поръчки, моля, позвънете на тел.:

 или купи през онлан магазина тук:

032 / 94 24 64 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

  Водата преминаваща през системата се пречиства на 5 етапа. Филтрите поставени най-напред (3 броя), отстраняват от водата твърди механични частици над 5 микрона, хлор и хлорни съединения. Водата след това преминава през мембрана с обратна осмоза, която филтрира над 0,0001 микрона. Премахват се до 99% от примесите във водата, като вируси, бактерии, минерали, пестициди, тежки метали, радиоактивни елементи, неорганични и органични замърсители и други. През осмотичната мембрана преминават на практика само молекулите на водата, а замърсяванията отиват направо в канализацията. След обратната осмоза водата е здравословно чиста и с добър вкус. Водата е трапезна, използвана за пиене, готвене, приготвяне на кафе и чай с отличен вкус.

Предимства:
- достатъчно количество чиста вода за цялото семейство или малък офис
- чиста и здравословна вода без примеси
- лесен монтаж и поддръжка
- висококачествени материали, произведени в Европа
- ниски разходи за консумативи
- защита против наводнения

Характеристики:
- Етапи на филтрация: 5
- Присъединяване: 1/2"
- Обем на резервоара: 12 л.
- Работно налягане: до 6 bar
- Работна температура: от 2°C - 45°C
- Производителност: 11л./час
- Размери на системата: 400 x 150 x 450 mm
- Размери на буферния съд: 380 x 280 mm

Комплекта съдържа:
- 3 броя филтърни кутии със стойка и ключ
- Буферен съд от полипропилен за чиста вода 12л. Филтрирането на чиста вода отнема време (280л/ 24 часа), затова водата се събира в буферен съд.
- Чешма и ограничител на потока
- Всички части за монтаж и включване към водопреносната мрежа
- Механичен филтър за вода 5 микрона, отстранява примеси във водата над 5 микрона (подмяна на 6 месеца)
- Филтър с въглен на гранули от кокосови черупки, премахва хлор и органични съединения, пестициди, метални съединения.  Подмяна след 15660 литра (0,2мг/литр) или до 6 месеца.
- Филтър с пресован въглен (подмяна на 6 месеца) премахва хлор и задържа механични частици над 3 микрона с което удължава живота на мембраната.
- Мембрана за обратна осмоза (подмяна на 3 години). Чрез мембраната се отстраняват замърсявания над 0,0001 микрон, (бактерии, вируси, тежки метали,) т.е. преминават само молекулите на водата. Всички премахнати примеси се изхвърлят в канализацията.
- Линеен филтър с активен въглен с който се подобряват вкусовите качества и мирис на водата (подмяна на 12 месеца).

+ Подарък - клапан против наводнение

rx-6-75nn-pr2              rx-6-75nn-pr3

След обратната осмоза, водата е лишена от минерали, за целта е желателно да се добави минерализиращ филтър, който ще обогати водата с необходимите за човека полезни минерали. Водата освен минерална, след филтър AIFIR-100 ще бъде и алкална вода (с повишено pH). Този филтър за вода не е включен в комплекта, но може да си го закупите допълнително за да подобрите още качеството на водата!

Инструкция за монтаж тук:

Внимание:
Системата  с обратна осмоза RO75GPD е предназначена за вода от водопреносната система. Не е подходяща за вода от друг водоизточник с неизвестен състав. Необходимо е да се направи анализ на такава вода. При съдържание на микроорганизми се препоръчва употребата на UV системи с ултравиолетови лампи за унищожаването им. Системата работи при минерализация на водата до 2000 mg/l.

 

Свързани продукти:

 75      fil-sis     

excito-cl copy

Обратна осмоза 75GPD Система с ултрафилтрация Система за алкална вода
 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия