Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Система с обратна осмоза Luxe Star 5 степени с помпа

 Филтърна система Luxe Star използва мембрана за обратна осмоза за пречистване на питейна вода. Системата за чиста вода е икономична с евтини за подмяна предфилтри (само 13,80лв. на 6 месеца). Обратна осмоза Luxe Star е подходяща за домашни условия и се монтира в шкаф с една отделна чешма. В комплекта е включена помпа за повишаване на налягането и може да се използва там където водопреносната мрежа не доставя необходимото налягане.

  -  -  -  -  -  -  -ro50light enl copy

 

Кат. №: 778

 За въпроси и поръчки, моля, позвънете на тел.:

 

032 / 94 24 64 

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 Система Luxe Star пречиства водата на 5 етапа чрез пет филтри за вода. Първият филтър е механичен 5 микрона, вторият е въглен, третият е механичен 1 микрон, четвъртият е осмотична мембрана и петият е постфилтър с въглен. Първият, вторият и третият филтър са предфилтри осигуряващи първичната обработка на водата и защитаващи мембраната от бързо замърсяване. Подменят се на 6 месеца в зависимост от примесите на водата и редовната им подмяна гарантира по-дълъг експлоатационен живот на следващите филтри. Мембраната е прецизният филтър, който пречиства водата от частици над 0,0001 микрона. Тя отстранява до 99% от всички примеси на водата, като бактерии вируси пестициди, радиоактивни елементи, тежки метали и други. Постфилтърът с въглен е попставен за допълнително овкусяване и придаване на приятен вкус и мирис на водата предназначена за пиене.

Чрез филтърна система с обратна осмоза се получава чиста и здравословна вода с отличен вкус. Водата е подходяща за ежедневна употреба: пиене, готвене, приготвяне на кафе и чай с неповторим вкус..

Предимства:
- чиста и здравословна вода без примеси за цялото семейство или малък офис
- лесен монтаж и поддръжка
- висококачествени материали
- ниски разходи за консумативи

Характеристики:
- Етапи на филтрация: 5 
- Напрежение: 220V/ 50Hz
- Работно налягане: от 4 до 6 bar
- Работна температура: от 5°C - 38°C
- Производителност: 11л./час

Съдържание на комплекта: 
- Филтърни кутии - 3 броя със стойка и ключ.
- Помпа осигуряваща необходимото налягане на водата
- Чешма и части за монтаж на филтрите и свързване към мрежата
- Механичен филтър за вода 5 микрона, пречиства над 5 микрона (подмяна на 6 месеца)
- Филтър с въглен на гранули от кокосови черупки, премахва хлор и органични съединения, пестициди, метални съединения.  Подмяна след 15660 литра (0,2мг/литър) или до 6 месеца.
- Механичен филтър  за вода 1 микрона, пречиства над 1 микрона (подмяна на 6 месеца)
- Мембрана за обратна осмоза (подмяна на 3 години). Мембраната пречиства над 0,0001 микрон, (бактерии, вируси, тежки метали,) т.е. на практика преминават само молекулите на водата. Всички премахнати примеси се изхвърлят в канализацията. 
- Постфилтър с активен въглен с който се подобряват вкусовите качества и мирис на водата (подмяна на 12 месеца).

Нашите съвети за обратнана осмоза:

- При процеса на пречистване на вода чрез обратна осмоза се отделя мръсна вода, затова при монтажа трябва да се предвиди изход за обратна вода водещ към канализацията.
- След обратната осмоза, водата е лишена от минерали, за целта е желателно да се добави минерализиращ филтър, който ще обогати водата с необходимите за човека полезни минерали. Водата освен минерална, след филтър AIFIR-200 ще бъде и алкална вода (с повишено pH). Този филтър за вода не е включен в комплекта, но може да си го закупите допълнително за да подобрите още качеството на водата!
- Пречистването на водата през осмозата отнема известно време (280л/ 24 часа), затова е добре водата да се събира в буферен съд, след което при нужда насъбралата се вода да се използва за бързо пълнене на чаша. Този резервоар за вода може да се закупи допълнително.

Внимание:
Филтърната система е предназначена за вода от водопреносната мрежа, която е микробиологично чиста. При използване на друг водоизточник сонда, кладенец е необходимо да се обезпаразити водата. При съдържание на микроорганизми препоръчваме употребата на UV системи с ултравиолетови лъчи за унищожаването им.

Произведена в Латвия с марката Luxe Style от KRAUSEN.

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия