Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Система за пречистване на вода Н2О- Aqua Mix Ion

                                       Скъпи колеги,

Фирма Глобал Гарант ООД представя на Вашето внимание подобрена версия на мултифункционален автоматичен филтър H2o-Aqua Mix Ion за пречистване на вода от широк спектър тежкиметали, неелектрически, амониеви, серни съединения и намалява твърдостта на водата минимално. H2o-Aqua Mix Ion не използва РЕАГЕНТИ и работи след монтаж и настройка абсолютно автономно, без да изисква поддръжка, за около 8 години!

H2o-Aqua Mix Ion е разработен в Европейския съюз и има много големи перспективи, благодарение на своята гъвкавост, компактност, автономност, широка гама от филтриращи елементи, висока ефективност и пълна липса на реагенти!

И не на последно място H2o-Aqua Mix Ion има революционна ниска цена! В тази връзка ние предлагаме на нашите партньори, както и тези, които обмислят възможността да започнат сътрудничество, да станат агенти на H2O-Aqua Mix. Не пропускайте отличната възможност да разширите бизнеса си!

За да улесните започването на работа с H2O-Aqua Mix Ion - един от най-обещаващите ни водни филтри, които днес нямат аналози от други производители, ви предлагаме безплатни консултации при избор.

Aqua Mix Ion

Предимства на H2O-Aqua Mix Ion :

1. Служи като омекотител за вода без реаген.

2. Амонячна филтрация и работа с вода с висок индекс на оксидация на перманганатнитейони.

3. Филтриране на сероводород.

4. Филтриране на мътността и повишаване на видимостта във водата.

5. Повишава рН на водата (работи в широк диапазон на рН на водата, започвайки от 5.9 и повишава рН на пречистената вода!)

6. Филтриране на нефтопродукти

7. Филтриране на радиоактивни елементи

8. Способността едновременно да се филтрира желязото, разтворено във вода (до 30-70 мг / литър) и манган (до 1,5-3,0 мг / литър)

9. Филтриране на широка гама от цветни и тежки метали

10. Филтриране на вода, с опасни за човек вещества: живак, олово и др.

11. Системата не изисква никакви реагенти! Автоматична и напълно автономна работа най-малко 8-12 години

12. Спестява енергия!

13. Спестява вода!

14. Компактно и просто устройство!

15. Спестява разходи и място – едно устройство вместо няколко филтри за пречистване на различните показатели на водата.

  използван в едно домакинство консумира електричество за една година по-малко от 1 (едно) евро, което го прави най-икономичния филтър!

Н2О- Aqua Mix Ion системата е много проста и се състои от съд с филтърна среда, автоматична глава и малка кутия с йонизатор, който периодично да регенерира и възстановява активните свойства на системния филтър. Н2О- Aqua Mix Ion не замърсява околната среда с химически реактиви и е филтър с нулево изхвърляне на химически реагенти, с максимална грижа за околната среда!

Н2О- Aqua Mix Ion много икономично използва вода за промиване на филтъра, като използва специален лек, но много ефективен филтър.

- Компактният, но много ефективен йонизатор също ви позволява да пестите вода и време за регенериране, а също и да направите цикъла между регенерациите по-дълъг.

Уважаеми колеги, за да започнете работа с Aqua Mix Ion, ви молим да ни изпратите анализ на водата, върху която бихте искали да проверите възможностите на Aqua Mix Ion, и ние ще подготвим бързо оптималното за цена и ефективност на вашия Aqua Mix Ion.

Чакаме вашите запитвания и Ви приветстваме в клуба на любителите на Н2О-Aqua Mix Ion!

Ние ще Ви предоставим най-доброто оборудване на най-добрите ЦЕНИ и ще Ви предложим СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ !

Ще се радваме се да отговорим на всички ваши въпроси!

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия