Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Система за пречистване на вода H2O Miix Ion

                                       Скъпи колеги,

Фирма Глобал Гарант ООД представя на Вашето внимание подобрена версия на мултифункционален автоматичен филтър H2O  Mix Ion за пречистване на вода от широк спектър тежкиметали, неелектрически, амониеви, серни съединения и намалява твърдостта на водата минимално. H2O Mix Ion не използва РЕАГЕНТИ и работи след монтаж и настройка абсолютно автономно, без да изисква поддръжка, за около 8 години!

H2O Mix Ion е разработен в Европейския съюз и има много големи перспективи, благодарение на своята гъвкавост, компактност, автономност, широка гама от филтриращи елементи, висока ефективност и пълна липса на реагенти!

И не на последно място H2O Mix Ion има революционна ниска цена! В тази връзка ние предлагаме на нашите партньори, както и тези, които обмислят възможността да започнат сътрудничество, да станат агенти на H2O Mix Ion. Не пропускайте отличната възможност да разширите бизнеса си!

За да улесните започването на работа с H2O Mix Ion - един от най-обещаващите ни водни филтри, които днес нямат аналози от други производители, ви предлагаме безплатни консултации.

Mix Ion

Предимства на H2O Mix Ion :

1. Служи като омекотител за вода без реаген.

2. Амонячна филтрация и работа с вода с висок индекс на оксидация на перманганатнитейони.

3. Филтриране на сероводород.

4. Филтриране на мътността и повишаване на видимостта във водата.

5. Повишава рН на водата (работи в широк диапазон на рН на водата, започвайки от 5.9 и повишава рН на пречистената вода!)

6. Филтриране на нефтопродукти

7. Филтриране на радиоактивни елементи

8. Способността едновременно да се филтрира желязото, разтворено във вода (до 30-70 мг / литър) и манган (до 1,5-3,0 мг / литър)

9. Филтриране на широка гама от цветни и тежки метали

10. Филтриране на вода, с опасни за човек вещества: живак, олово и др.

11. Системата не изисква никакви реагенти! Автоматична и напълно автономна работа най-малко 8-12 години

12. Спестява енергия!

13. Спестява вода!

14. Компактно и просто устройство!

15. Спестява разходи и място – едно устройство вместо няколко филтри за пречистване на различните показатели на водата.

  Използван в едно домакинство консумира електричество за една година по-малко от 1 (едно) евро, което го прави най-икономичния филтър!

H2O Mix Ion системата е много проста и се състои от съд с филтърна среда, автоматична глава и малка кутия с йонизатор, който периодично да регенерира и възстановява активните свойства на системния филтър. H2O Mix Ion не замърсява околната среда с химически реактиви и е филтър с нулево изхвърляне на химически реагенти, с максимална грижа за околната среда!

H2O Mix Ion много икономично използва вода за промиване на филтъра, като използва специален лек, но много ефективен филтър.

- Компактният, но много ефективен йонизатор също ви позволява да пестите вода и време за регенериране, а също и да направите цикъла между регенерациите по-дълъг.

Уважаеми колеги, за да започнете работа с Mix Ion, ви молим да ни изпратите анализ на водата, върху която бихте искали да проверите възможностите на Mix Ion, и ние ще подготвим бързо оптималното за цена и ефективност на вашия Mix Ion.

Чакаме вашите запитвания и Ви приветстваме в клуба на любителите на H2O Mix Ion!

Ние ще Ви предоставим най-доброто оборудване на най-добрите ЦЕНИ и ще Ви предложим СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ !

Ще се радваме се да отговорим на всички ваши въпроси!

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия