Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

UV системи за дезинфекция на вода

        С поскъпването на питейната вода от ВиК институциите, хората са принудени да търсят по-евтини начини за добиване на вода. Най-често използваната вода е от сондажи, кладенци, от речни източници и други. Обикновено водата не се изследва за вредни примеси и съответно не се пречиства с филтри за вода или по какъв друг начин. Но употребата на такава вода може да крие много тежки последици след себе си. Представете си какво се случва след дъждовете, когато вода преди да се просмуче в почвата, отмива всичко което се намира на повърхността долните и слоеве. Всички знаем колко е чиста природата около нас и как я опазваме. А какво се случва при земетресение, когато се разместват земните слоеве – е само може да гадаем?

      В България сега върлува Африканската чума по свинете, която много бързо се разпространява, и се оказва много упорита. Чумата по свинете се причинява от ДНК вирускойто е много устойчив и се запазва в изпражненията на заразените свине, в свинските трупове, в прясното свинско месо и в някои продукти произведени от свинско месо. Представете си какво се случва, когато се отмиват изпражненията на заразени животни и след това не се отвеждат на правилното място за да се дизенфектират! А повечето животновъди използват подпочвени вода за задоволят нуждите си от вода във фермите си. Затова те трябва да обезпаразитяват водата която използват и то с подходящите дезинфекционни средства, за да се запази чиста околната среда.

     PV-52T       Препоръчваме Ви да използвате начин за дезинфекция, които е напълно безопасен, без използване на химикали и вредни за човека и околната среда средства. А именно това са системи използващи за обезпаразитяване с ултравиолетова светлина. UV системи унищожават до 99,99% от всички бактерии и вируси, Е коли, хепатит, коремен тиф, салмонела, холера, дизентерия и други. Системи с ув светлина се прилагат при обработка на водата за питейни нужди, при дезинфекция на басейни, при дезинфекция на вода от сонда, кладенец, в хранителна промишленост, и други. Независимо дали водата ще се използва за питейни нужди, тя трябва да е микробиологично чиста, дори ако се използва само за къпане и измиване на съдове. УВ светлината ще унищожи дори тези бактерии, по отношение на които хлорирането е безсилно.

     Затова ние съветваме обезпаразитявайте водата която използвате, и не рискувайте своето здраве и това на околните!

      Използвайте само безопасната UV система за дезинфекция на вода!

 

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия