Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Минерализиращи картриджи за обогатяване

Минерализиращи картриджи. Тези картриджи са разработени със съдействието на Военно Медицинската Академия САЩ (WAM) с цел обогатяване на водата с минерални съединения, необходими на човешкия организъм, като калций, магнезий, натрий, фосфор или хлориди в количества, сравними с количествата в трапезните води.

Филтри за вода AIMRO

Основно се използува в системите с обратна осмоза.
Съгласно научното заключение на Катедрата по биохимия и химия към Военно Медицинската Академия САЩ (WAM), минерализиращите съставки, използувани в този филтър, гарантират оптималните за човешкия организъм пропорции от микроелементи. Потреблението на един литър минерализирана вода по метода RO + M осигурява нужните на организма минерални субстанции.

Калций - една от главните съставки на костите и зъбите. Влияе положително на метаболичните процеси, а така също е необходим за правилното функциониране на сърцето и нервната система.
Магнезий - участвува в около 300 биохимични процеси и затова е необходим за правилното функциониране на имунната и нервната системи.
Натрий - регулира процесите на обезпечаване на организъма с вода и поддържа необходимия киселинно-чревен баланс.

Технически параметри:Работна температура: 2oC; - 45oC;
Максимална температура: 51oC;
Максимално налягане: 6 бара;
Ресурс на картриджите: 3 - 6 месеца;
Материал на корпуса: полипропилен;

Катийони: Анийони:
Ca2+: 34мг/л CO32-: 10мг/л
Mg2+: 12мг/л SO42-: 0.3мг/л
Na+: 22мг/л Cl-: 0.8мг/л
K+: 8.5мг/л; F-: 0.06мг/л.

 

код дължина (мм) диаметър (мм) диаметър на вътрешната резба (инч) максимална производителност (л./денонощие) ресурс* (литри)
GGL-MIN 254 53 1/2 250 3600

 

 

 

 

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия