Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Предимства на механични филтри Cintropur

 

Механични филтри Cintropur          Филтрите с марка Cintropur, са на пазара повече от 35 години, с утвърдена репутация на качествени и надеждни продукти за промишлено филтриране на вода. Продуктовата им гама е, широк спектър от центробежни филтри (фитинги от ¾ '' до 3 '' и дебит от 1 до 50 м3 / ч).

          Филтрите са произведени от висококачествени синтетични материали, открояващи се със здравина и надеждност. Отличните резултати на пречистената вода от механични частици, се дължат на филтриране преминаващо през два етапа. Първо, водният поток още от входа се трансформира в центробежно въртене, което принуждава големите частици да падат надолу и се натрупват в долната част на каната. Предвидено е поставяне на кранче, през което да се изхвърлят на вън, всички събрали се частици. Следващият етап на филтриране се постига чрез прецизен филтър ( ръкав), вариращ от 5 до 300μ. В резултат се получава идеално пречистена вода от механични примеси. Разгледано в екологичен или икономически аспект, от филтъра се подменя само един филтър-ръкав на всеки 6 месеца.

            Филтрите са предназначени за пречистване на вода в дома, промишлени и селскостопански предприятия за филтриране на твърдите частици, като земя, пясък, ръжда и други примеси намиращи се във водата.

 

Област на приложение:

- в промишления сектор защитават водопровода и машинните оборудвания.

- в селскостопанския сектор пречистват водата към съоръженията за напояване и поливане, филтрират вода от кладенци и дъждовна вода предназначена за водопой на животни.

- в областта на обслужването (ресторанти, хотели, училища, административни сгради), защитават водопроводната мрежа и битовите прибори използващи вода.

 

Предимства на филтрите Cintropur:

- постоянна висока скорост на водния поток

- ниско съпротивление

- предварително пречистване с центробежни сили с циклонен ефект

- бързо и просто пречистване

- здравина и надеждност

- прозрачна кана с цел, визуално определяне степента на замърсяване

- екологично чисти материали

- достъпни цени с минимални разходи за консумативи

 

>>>Брошура филтри Cintropur NW 25, 32 /EN/

>>>Брошура филтри Cintropur NW 50, 62, 75 /EN/

>>>Брошура филтри Cintropur NW 50, 62, 75 /RU/

>>>Брошура филтри Cintropur NW 500, 650, 800 /EN/

>>>Брошура филтри Cintropur NW 500, 650, 800 /RU/

Сертификат Cintropur 

Глобал Гарант ООД е дистрибутор на промишлени филтри Cintropur.

На склад са налични модели Cintropur NW 25, NW 32,  NW 62, NW 500, NW 800 , както резервни части  и консумативи за тях.

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия