Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Биде – използване в лесни стъпки

Бидето, като уред се среща все по-често всеки български дом. Хората, за които хигиената е от първостепенно значение, го определят като задължителен инвентар към съвременната тоалетна чиния.
Първоначално бидето получава широка гласност в Европа, Латинска Америка и Източна Азия, но след като са оценени всичките му качества, много бързо се разпространява във всички държави. Нормално е да видите бидета във всички обществено-обслужващи заведения в Европа, Азия и Америка. Опростената конструкция и лесния монтаж дават възможност електронно или механично биде да бъде монтирано на всяка тоалетна чиния.

Какво всъщност е биде ?

Биде е механичен или електронен уред , чрез който се измиват генеталите след ползване на тоалетна или когато решите, че е необходимо.

Използване на биде в лесни стъпки

  1. Използване на биде след ползване на тоалетна. Бидето, което е прикрепено към тоалетната чиния е много по-хигиеничен заместител на тоалетната хартия. Милиони хора по света могат да подкрепят това твърдение.
  2. Уредът се контролира изключително лесно.
Електронно биде
механично биде

Всеки персонално може го да настрои за собствените си нужди – регулират се температура на водата, силата на струята, затопляне на седалка и много други. С други думи бидето е напълно регулируем според индивидуалните нужди уред.

  1. Осигурете си комфорт – в страните от Европа обикновено първо се пуска топла вода, която постепенно се смесва със студена, докато температурата и силата на водата ви осигурят комфорт. В страните от Близкия изток обикновено процедурата е обратна – започва се с пускане на студена струя.
  2. Регулация на пръскалките ( джетовете ) . Конструкцията и функциите на бидето са създадени така , че освен температура и сила на вода, клиента да може да позиционира пръскалките, така че струята да бъде насочена по определен начин и посока.
  3. Безупречна чистота на генеталите. Бидето с неговите разновидности – механично и електронно , идва за да замени изцяло тоалетната хартия и да гарантира на ползващия безупречна хигиена е неповторим комфорт, без да се налага използването на ръце.
  4. Подсушете след използване. Някои модели бидета предлагат функцията подсушаване. Водната струя, която сте използвали преди малко се заменя с въздушна, която подсушава и осигурява допълнителен комфорт. Ако в близост до вас има кърпа – то тя е за подсушаване на ръцета, в случай , че сте ги намокрили.
  5. Допълнителни функции на бидето. Регулиране на температурата и силата на вода, насочване на пръскалките ( джетовете ) и подсушаване са само част от основните възможности. Наред с тях има възможност за :

Самопочистваща се мултифункционална пръскалка
Функция "Задно измиване"
Филтър за прецизно пречистване на водата
Функция "Биде"
Меко затваряне на капака
Седалка от антибактериална пластмаса с нано покритие

 

Бидета на изгодни цени предлагани от Глобал Гарант ООД, може да разгледате тук:

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия