Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Как се отразява на човешкото здраве алкалната и киселинната вода?

Жива водаЗдравето на човек е отражение на живота, който води. Средата в която живее, храната, водата и стреса в забързаното ежедневие, оказват пряко влияние върху състоянието на всеки организъм. А ние сме в състояние сами да си помогнем, ако променим някои вредни навици и подобрим начина си на живот. От най-голямо значение е водата която пием, като основен градивен елемент в нашето тяло – 70% от общото ни тегло. Подобрим ли качеството на питейната вода, ще променим жизнения си тонус, здравето и дори настроението си.

Но каква вода да пием, за да е полезна за здравето и какво трябва да знаем за нея?

Може би всеки знае, че киселинността и алкалността на водата се измерва в pH. PH е мярка за количество водород в течността. А водородът е жизнената сила на организма, той ни лекува. Водата има неутрално pH когато е 7, при над pH7 водата е алкална, а под pH7 e кисела.

Сан Уонг, американски учен от корейски произход твърди, че водата има памет. Тя се измерва във вид на електрическа енергия в миливолтове. Когато водата е заредена с електричество, водородните атоми приемат различни форми. Водороден атом с положителен заряд (киселинна вода) и водород, който се съединява с кислорода и получава отрицателен заряд OH- (алкална вода). Йонизираната вода (OH-) е заредена с кислород - енергия, която се предава на всеки съответен атом във нашето тяло.

pH=равновесие киселина/ основа=йонизиране= ORP

В кръвната плазма на човек, съдържанието на вода е около 90%. Когато алкалните йони OH- са повече, кислородът в кръвта е повече, ще има повече гориво под формата на енергия.

Магазин H2O предлага система за пречистване и алкализиране на питейна вода. Чрез системата, от водата се отстраняват механични частици, премахва се варовика, хлора и органичните съединения, повишава се алкалността pH, понижава се редокс потенциала ORP и водата е с по-добър вкус.

 Разгледайте системата тук:

Не правете компромис със здравето си, пийте само алкална вода (жива вода)!

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия