Водни помпи

Водни помпи - как лесно да направим правилния избор. За подробна информация, натиснете тук

Хидрофори

Какво знаем за хидрофорите? Имаме ли нужда от такъв уред? Как най-лесно да изберем правилния хидрофор. Научете повече тук

Нещо интересно и полезно!

           Всеки човек се нуждае от най-малко 2 литра вода, приети на малки порции, през целия ден. Но в това забързано ежедневие, колко често се сещаме да пием вода? В повечето случай посягаме към чашата с вода, едва когато сме вече много жадни. Тогава поглъщаме голямо количество вода от което ни става тежко. Съществува приложение с което няма да забравим да пием вода, което ще ни подсети когато е дошъл момента да пийнем малко водица.

          Последвайте този линк, свалете приложението на вашия смартфон или таблет и настройте според вашите потребности и желание.

 aqualert

 

            Освен прием на достатъчно количество вода на ден, е необходимо и качеството на водата да е много добро. Водата трябва да е чиста и здравословна! От водопреносната мрежа, водата би трябвало да покрива определените със закон показатели за чистота. Но когато потече ръждива вода от чешмата, се замисляме каква вода всъщност пием и тя достатъчно чиста ли е? Не е ли по-добре да инвестираме в наше собствено съоръжение с което да пречистваме водата? По този начин допълнително ще контролираме качеството на питейната вода, все пак здравето ни зависи от чистотата на водата която пием.

            На пазара са разпространени различни начини за пречистване на вода. Евтини и скъпи, за всеки според възможностите му, с които да се премахнат вредните замърсявания от водата. Възможно е дори пречистване на 100% от примеси използвайки метода на обратна осмоза, или премахване на хлор чрез филтър с активен въглен, тежки метали, омекотяване на водата и други. 

 

Глобал Гарант ООД е вносител и дистрибутор на различни системи за пречистване и дезинфекциране на вода, може да ги разгледате тук.

 

 
филтри за въздух,филтри за вода,омекотители за вода,биде,бидета,обратна осмоза Здравословен живот и здравословност хранене - диети за бързо отслабване Бързо отслабване в домашни условия